assalamualaikum

Wednesday, 14 March 2012

tarikh sebenar keputusan SPM 2011

entah bagaimana perasaan saat menaip di sini..mungkin gementar yang amat..saat berita tarikh keputusan SPM diumumkan di tv3 jam 4 petang tadi, eira menjerit seketika..

tarikh 21 Mac 2012 kian tiba..menunggu dengan peasaan yang bercampur-baur.. Ya Allah, tenangkanlah hati ini..
minggu depan kena ambil keputusan di sekolah..best sebab dapat jumpa semula kawan-kawan lama..entah macam mana ekspresi harus ditayang..berdebar?gembira?takut?

eira harap sangat, air mata eira yang menitis adalah air mata gembira..tangisan kesyukuran ke hadrat Ilahi..

 | sabar + berdebar menunggu tarikh 21 Mac 2012 |

2 comments:

budakmengong said...Reply To This Comment

adehh.resultresultt ni jgn dok ceqita laa.ketaqqq oi.haha

ehh pernah xlg dpt mmp pasal amek result?fiuuhh =)

uzair othman said...Reply To This Comment

goodluck la ye :)

Jika mahu mendapatkan yang soleh, kurangkan sedikit agenda menCARI si Soleh, tetapi berusahalah menJADI yang solehah. Jika inginkan yang solehah, janganlah cerewet sangat menCARI yang solehah, tetapi berusahalah menJADI yang soleh. Bertemu yang solehah, solehahnya dia belum tentu kekal. Bertemu yang soleh, solehnya boleh berubah… kerana si solehah dan si soleh adalah insan biasa. Tetapi jika semua orang fokus kepada JADI dan bukannya CARI, maka ramailah calon, dan mudahlah sedikit kehidupan. Dan kita sendiri tidak bimbang untuk berumah tangga dengan pasangan ‘itu’ walaupun mungkin tidak 100% (30% pun belum tentu) mengenalinya. Apa yang nak dibimbangkan, kita berkahwin sebagai sebahagian daripada proses untuk MENJADI, bukan MENCARI...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...