assalamualaikum

Monday, 12 March 2012

kenangan Gambang Water Park

assalamualaikum..

hari ini eira masih terasa berada di atas permukaan air..sungguh ajaib memori ke Bukit Gambang Water Park.. macam seronok saja bunyinya..
banyak sangat pengalaman ke sana..teringat pula pada pengalaman lemas di Bukit Janda Baik..memang syok! azam pertama selepas lemas, aku tak nak pergi main air lagi !

percaya atau tidak, hari sabtu lepas eira ke Taman Tema Air..hahaha..haru jadinya!

lemas entah berapa kali.. memang syok gila main air walaupun eira takut air..

terima kasih kepada kawan-kawan yang membantu eira main air..agak susah sebenarnya apabila kita main air bersama dengan orang yang takut lemas macam eira..

kalau diberi peluang lagi ke sana, insyaAllah eira akan ke sana sekiranya ada 'gentleman' yang membantu..
kalau tak ada, minta maaflah ya..eira tak sudi, eira sayang lagi nyawa eira!

 | abang-abang guard yang jaga water park memang semuanya handsome ! |

0 comments:

Jika mahu mendapatkan yang soleh, kurangkan sedikit agenda menCARI si Soleh, tetapi berusahalah menJADI yang solehah. Jika inginkan yang solehah, janganlah cerewet sangat menCARI yang solehah, tetapi berusahalah menJADI yang soleh. Bertemu yang solehah, solehahnya dia belum tentu kekal. Bertemu yang soleh, solehnya boleh berubah… kerana si solehah dan si soleh adalah insan biasa. Tetapi jika semua orang fokus kepada JADI dan bukannya CARI, maka ramailah calon, dan mudahlah sedikit kehidupan. Dan kita sendiri tidak bimbang untuk berumah tangga dengan pasangan ‘itu’ walaupun mungkin tidak 100% (30% pun belum tentu) mengenalinya. Apa yang nak dibimbangkan, kita berkahwin sebagai sebahagian daripada proses untuk MENJADI, bukan MENCARI...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...