assalamualaikum

Tuesday, 6 September 2011

result | trial SPM 2011

assalamualaikum..

tetap mahu menaip di blog buruk eira walaupun keadaan diri yang tidaklah sihat sangat..lagipun, menaip di blog ni bukan kerja berat sangat kan??antara malas dan rajin je !

di entri lepas eira ada janji something kan??so, janji mesti ditunaikan..

result penuh peperiksaan percubaan SPM eira yang dilalui dalam bulan Ramadan

result penuh peperiksaan sepanjang tahun 2011
alhamdulillah, ada peningkatan !

tidaklah sebagus anda yang di luar sana yang mampu gah mendabik dada namun ucapan syukur sentiasa di bibir..SPM bakal menanti kurang lebih 68 hari dari saat ini..moga result SPM mampu membuat mama dan papa tersenyum bahagia..insyaAllah..
 
 | doakan EIRA yang terbaik demi SPM yang bakal diduduki !! |

1 comments:

Adam said...Reply To This Comment

tahniah. nnt exam buat yg lbih baik. tros usaha!

Jika mahu mendapatkan yang soleh, kurangkan sedikit agenda menCARI si Soleh, tetapi berusahalah menJADI yang solehah. Jika inginkan yang solehah, janganlah cerewet sangat menCARI yang solehah, tetapi berusahalah menJADI yang soleh. Bertemu yang solehah, solehahnya dia belum tentu kekal. Bertemu yang soleh, solehnya boleh berubah… kerana si solehah dan si soleh adalah insan biasa. Tetapi jika semua orang fokus kepada JADI dan bukannya CARI, maka ramailah calon, dan mudahlah sedikit kehidupan. Dan kita sendiri tidak bimbang untuk berumah tangga dengan pasangan ‘itu’ walaupun mungkin tidak 100% (30% pun belum tentu) mengenalinya. Apa yang nak dibimbangkan, kita berkahwin sebagai sebahagian daripada proses untuk MENJADI, bukan MENCARI...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...