assalamualaikum

Friday, 9 September 2011

akademi SPM 2011 siri 3

selamat tinggal Dungun..eira akan pergi sebentar mencari dan mengutip seberapa banyak ilmu untuk dicurahkan ketika menduduki SPM nanti..

hari ini eira akan bertolak ke rumah mak saudara eira di Marang..sempat lagi online untuk menaip di blog ini..eira akan duduk semalaman di ramah su eira..hehe..seronok!

akademi akan bermula hari sabtu (10/09) hingga selasa (13/09)..4 hari 3 malam..tempatnya best kot,di Sumai Suite Hotel..eira keseorangan aje..rakan-rakan yang lain semua berteman..jeles sihhhh!

ok la..nak siapkan diri dulu..dah nak bertolak..doakan kejayaan eira di sana.

eira : nanti eira ceritakan pengalaman di sana..mungkin best mungkin juga banyak dugaan..
| doakan kejayaan EIRA |

0 comments:

Jika mahu mendapatkan yang soleh, kurangkan sedikit agenda menCARI si Soleh, tetapi berusahalah menJADI yang solehah. Jika inginkan yang solehah, janganlah cerewet sangat menCARI yang solehah, tetapi berusahalah menJADI yang soleh. Bertemu yang solehah, solehahnya dia belum tentu kekal. Bertemu yang soleh, solehnya boleh berubah… kerana si solehah dan si soleh adalah insan biasa. Tetapi jika semua orang fokus kepada JADI dan bukannya CARI, maka ramailah calon, dan mudahlah sedikit kehidupan. Dan kita sendiri tidak bimbang untuk berumah tangga dengan pasangan ‘itu’ walaupun mungkin tidak 100% (30% pun belum tentu) mengenalinya. Apa yang nak dibimbangkan, kita berkahwin sebagai sebahagian daripada proses untuk MENJADI, bukan MENCARI...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...